Bijeenkomst van het hart

Op zondag 3 mei organiseren we als Vrienden van Verlichting de eerste van een reeks bijeenkomsten voor iedereen wiens hart minimaal op een kier open staat voor goddelijke liefde.

zonWe komen bij elkaar om iets moois met elkaar te delen. Een gevoel. Een warmte die ieder mens heeft in het hart. Het gevoel van liefde.

Dat gevoel delen we met elkaar door er over te vertellen en door samen te zijn. Om positieve energie te laten stromen zijn geen woorden nodig, de verbinding met elkaar is voldoende.

Tijdens de middag die begint om 13 uur zijn we bij elkaar om die liefde te delen, ieder op zijn of haar eigen manier. Er is een programma van drie korte meditatieve momenten afgewisseld met twee voordrachten van elk een half uur. Daarna is er ruimte om ervaringen met elkaar uit te wisselen en een kopje koffie met elkaar te drinken.

In de loop van ons leven is liefde geblokkeerd geraakt en zijn we verhard en verbitterd. Meestal komt dit doordat we pijn gedaan werden door onze medemens. Opzettelijk of per ongeluk. Daarom bouwden we uit voorzorg een mijnenveld met prikkeldraad rond ons hart, niemand mag meer binnen en niets van onze mooie gevoelens mogen nog naar buiten.

Toen we jong waren leefden we nog met elfen, sprookjes en in fantastische werelden. Totdat ons geleerd werd ons hiervan af te sluiten en volwassen te worden, wat een ander woord is voor ongevoelig en rationeel. En niet alleen betekent dit je afsluiten voor spontane gevoelens van de mensen om je heen, maar ook voor jouw gevoelens voor anderen. Je leert sterk en verstandig te zijn en hier naar te handelen. Het hart vol met liefde raakt op de achtergrond van de hardheid van het volwassen leven waar geen ruimte meer is voor schoonheid en pure liefde.

We nodigen iedereen uit wiens hart minimaal op een kier open staat voor liefde om onze bijeenkomst bij te wonen en al is het maar voor een korte tijd de liefde die wij ons nog vaag herinneren weer te ontmoeten.

Tot ziens. Je bent van harte welkom.

Je kan je hier Aanmelden

1e Bijeenkomst van het Hart, Amersfoort op zondag 3 mei 2015 vanaf 13.00 uur

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Liefde is

Liefde is het enige wat er toe doet

Agenda Bijeenkomsten van het Hart

1e Bijeenkomst zondag 3 mei 2015

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Abonneer je op liefdevolle berichten via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven en nieuwe positieve berichten te ontvangen