Eerste bijeenkomst van het hart

Amersfoort – Op zondag 3 mei organiseren de Vrienden van Verlichting de eerste van een reeks Bijeenkomsten van het Hart in Amersfoort. Tijdens deze bijeenkomst zullen twee mensen vertellen over de liefde die in hun hart leeft en hoe zij daarmee omgaan in hun dagelijks leven.

zonWe komen bij elkaar om iets moois met elkaar te delen. Een gevoel. Een warmte die ieder mens heeft in het hart, maar die bij de meesten van ons wordt geblokkeerd: het gevoel van liefde.

In de loop van ons leven is liefde geblokkeerd geraakt en zijn we verhard en verbitterd. Meestal komt dit doordat we pijn gedaan werden door onze medemens. Opzettelijk of per ongeluk. Daarom bouwden we uit voorzorg een mijnenveld met prikkeldraad rond ons hart, niemand mag meer binnen en niets van onze mooie gevoelens mogen nog naar buiten vloeien.

Toen we jong waren leefden we nog met elfen, sprookjes en in fantastische werelden. Totdat ons geleerd werd ons hiervan af te sluiten en volwassen te worden, wat een ander woord is voor ongevoelig en rationeel. Dit betekent niet alleen je afsluiten voor spontane gevoelens van de mensen om je heen, maar ook voor jouw gevoelens voor anderen. Je leert sterk en verstandig te zijn en hier naar te handelen. Het hart vol met liefde raakt op de achtergrond van de hardheid van het volwassen leven waar geen ruimte meer is voor schoonheid en pure liefde.

We nodigen iedereen uit wiens hart minimaal op een kier open staat voor liefde om onze bijeenkomst bij te wonen en al is het maar voor een korte tijd de liefde die wij ons nog vaag herinneren weer te ontmoeten.

Afhankelijk van de belangstelling zal een volgende bijeenkomst in een andere plaats of opnieuw in Amersfoort plaatsvinden.

Tot ziens. Je bent van harte welkom.
Je kan je hier Aanmelden

Rob Vellekoop, 11 maart 2015

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Liefde is

Liefde is het enige wat er toe doet

Agenda Bijeenkomsten van het Hart

1e Bijeenkomst zondag 3 mei 2015

Meest recente berichten

Abonneer je op liefdevolle berichten via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven en nieuwe positieve berichten te ontvangen