Er gebeurt iets fantastisch

je komt bij de liefde die in je hart zit.

luchtgras1Mijn hele leven ben ik bezig met mezelf te onderhouden, zoals dat heet. Ik moet zorgen voor brood op de plank. Wie niet! Bij mij gaat dat echter altijd samen met overdrijving, dan moet het ook meteen supergoed zijn. Ik moet presteren. Hierdoor dompel ik onder in mijn werk en kom er niet meer uit. Het is (was) alles of niets. Dus moest ik er helemaal voor gaan.

Toen ik dat door kreeg (schrik niet dat duurde tientallen jaren), op een bergtop in Italiƫ en tijdens een soort kluizenaarsbestaan in Japan, werd ik wakker.

Door alleen maar met presteren bezig te zijn vergeet je dat je mens bent. Lees verder

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Liefde is

Liefde is het enige wat er toe doet

Agenda Bijeenkomsten van het Hart

1e Bijeenkomst zondag 3 mei 2015

Meest recente berichten

Abonneer je op liefdevolle berichten via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven en nieuwe positieve berichten te ontvangen